uzina-crossfit-columna-yellow.png

Regulament de ordine interioară

Termeni și condiții Uzina

 


 

1.Definitii:

Uzina - societatea SC Uzina CrossFit SRL, împreună cu administratori, directori, angajați și colaboratori.

Client - persoana fizică sau juridică ce participă la activități și/sau achiziționează produse și servicii oferite de Uzina

Abonament - serviciul nominal și netransmisibil achizitionat de Client ce oferă acestuia accesul la Uzina, la activitățile menționate în Abonament, în limita valabilității acestuia.

Site - website-ul Uzina: www.uzina.ro

Facebook - pagina personală Uzina: www.fb.com/UzinaFitness

UnLoc.ro - platforma de programări online http://uzina.unloc.ro

 

2. Accesul la activitati

Pentru a participa la activități, Clientul trebuie să își facă un cont online pe UnLoc.ro unde confirmă că a citit și este de acord cu prezentul “Regulament de ordine interioară”. Participarea la antrenamente (CrossFit, Open Gym, Haltere, Yoga, antrenamente individuale, etc.) este condiționată de rezervarea unui loc online pe UnLoc.ro pentru a respecta limita atleților înscriși pe oră și confortul celorlalți Clienți înscriși.

 

Accesul în incinta Uzina, la antrenamentele și activitățile organizate de aceasta se va face în limita programului afișat la intrarea în incintă și online (Site, Facebook, UnLoc.ro) și este conditionată de prezența în sala de CrossFit a cel puțin unui antrenor Uzina.

 

Clientul ce nu s-a inscris la ora sau este inscris pe lista de asteptare nu va fi acceptat la antrenament.

 

3. Folosirea UnLoc.ro

La crearea contului pe UnLoc.ro, Clientul primește o ședință gratuită de CrossFit pentru a testa facilitățile și serviciile oferite de Uzina. Clientului cu multiple conturi create i se vor anula conturile inactive sau deschise cel mai recent.

 

Pentru probleme tehnice legate de UnLoc.ro (resetare parola, dificultati inscriere la antrenament, etc.) contactati-ne la adresa de e-mail contact@uzina.ro.

 

Clientul se poate inscrie la antrenament inclusiv dupa ce acesta a inceput, in limita locurilor disponibile si a permisiunilor abonamentului. Recomandam programarea din timp la antrenamente si nu garantam disponibilitatea locurilor in cazul rezervarilor facute la fata locului.

 

Sedinta rezervata si nefolosita este considerata pierduta. Clientul poate anula rezervarea facuta, in limita impusa de UnLoc.ro (de regula, cu maxim 1 ora inainte).

 

4. Conditii abonament

Abonamentul este definit de numarul de sedințe incluse în abonament, valabilitate, permisiuni de acces și numele beneficiarului. Achiziționarea oricărui abonament reprezintă confirmarea Clientului că a citit și este de acord cu prezentul Regulament.

 

Prețurile abonamentelor și reducerile oferite sunt cele afisate online (Site, Facebook, etc.) și în incinta Uzina. Pentru discount-uri pentru grupuri (> 5 persoane) ne puteți contacta la contact@uzina.ro.

 

Sedintele rămase pot fi reportate doar dacă se achiziționează un abonament nou înainte de data de expirare a celui curent. Sedințele rămase după expirarea abonamentului sunt considerate pierdute.

Valabilitatea abonamentului poate fi prelungită (abonament “înghețat”) o singură dată pe an, în limita a 15 zile, doar după notificarea prealabilă din partea Clientului. În cazuri medicale, prelungirea poate fi acordată pentru perioade mai mari cu condiția prezentării unei adeverințe medicale care să ateste condiția medicală.

 

5. Plata, Despăgubirile si Politica de Anulare.

Plata pentru toate produsele, serviciile și programele speciale va fi în cuantum complet la locul vânzării. Toate vânzările sunt finale, toate plățile pentru produse și servicii sunt nereturnabile, iar serviciile nu sunt transferabile.

Renunțarea la serviciile optate din diferite motive ale Clientului atrage după sine pierderea sumei achitate.

 

Uzina nu își asumă răspunderea pentru obiectele personale pierdute sau uitate de Client.

 

6. Drepturi de autor

Uzina are dreptul să folosească imaginea Clientului (din timpul antrenamentelor, evenimentelor organizate de Uzina, etc.) în fotografii și filme video în oricare dintre publicațiile sale sau alte mijloace de comunicare media, pe termen nelimitat, și pentru alte moduri de utilizare. Clientul nu poate avea pretenţii financiare sau de altă natură din partea Uzinei.

 

7. Folosirea echipamentelor si a vestiarelor

Clientul poate folosi echipamentul disponibil în sala de CrossFit doar sub supravegherea și îndrumarea unui antrenor Uzina. În cazul în care Clientul nu respectă îndrumările antrenorilor sau folosește echipamentul fără a fi supravegheat de un antrenor este responsabil de daunele și stricăciunile provocate echipamentului și sălii. În cazul unei accidentări, îmbolnăviri sau deces Clientul este singurul responsabil.

 

Clientul va folosi echipamentele și aparatele Uzinei folosind îmbrăcăminte corespunzătoare pentru a respecta normele minime de igienă și va folosi un tricou sau prosop pentru a proteja echipamentele de contactul cu pielea. De asemenea, Clientul va curăța eventualele echipamente pe care le-a murdărit în timpul antrenamentelor.

 

8. Raspunderea in cazul accidentelor

Clientul declară că este capabil din punct de vedere fizic să ia parte la antrenamente, precum și alte activități oferite de Uzina, înțelege că exercițiile fizice pot fi solicitante și că există riscul de accidentări grave. Clientul nu va lua parte la niciun exercițiu sau activitate fără acordul unui medic, acord pe care îl va obține prin grija proprie.

 

Clientul își asumă întreaga răspundere pentru cunoașterea, monitorizarea și executarea exercițiilor în limita capacităților sale fizice. Clientul este de acord cu faptul că, dacă ia parte în orice fel de activitate fizică sau dacă folosește echipamentul Uzina în interiorul sau în afara spațiului sălii de Crossfit, incluzând orice fel de eveniment sponsorizat, va face acest lucru numai pe proprie raspundere.

 

Orice fel de modificare a regimului alimentar, incluzând utilizarea de suplimente nutriționale și/sau produse de slăbit, sunt în totalitate răspunderea Clientului. Clientul este de acord să participe voluntar la activitățile oferite, direct sau indirect, de către Uzina, să folosească facilităţile și spațiile oferite și își asumă toate riscurile de accidentare, boală sau deces.

 

Clientul declară că Uzina nu va fi trasă la răspundere pentru orice fel de accidentări produse care pot rezulta din: a) utilizarea spațiului și echipamentului oferit și participarea Clientului la orice activitate, curs, program sau antrenament, b) funcționarea defectuoasă bruscă și imprevizibilă a oricărui fel de echipament, c) instruirea, antrenarea, supervizarea sau recomandările nutriționale oferite și d) alunecarea sau căderea Clientului pe timpul aflării în spațiul aparținând Uzina, incluzând spațiile și culoarele de acces adiacente.

 

9. Restrictii

Este interzis: a) accesul în zonele destinate personalului, care sunt marcate corespunzător, b) consumul de droguri, băuturi alcoolice, medicamente și alte substanțe ilegale, precum și orice tranzacții cu astfel de produse în incinta sălii, vestiare sau căi de acces, c) comercializarea de produse și servicii în incinta sălii, vestiare sau căi de acces, d) accesul cu animale de companie.

 

10. Anularea abonamentului

Uzina isi rezerva dreptul de a anula abonamentul fără a returna vreo sumă acelor Clienți care încalcă prezentul Regulament fără intervenția instanței judecătorești, fără termen de grație și fără îndeplinirea vreunei alte formalități.

 

Uzina poate de asemenea interzice accesul sau îndepărta din sală persoanele care, prin alte fapte decât cele enumerate în cuprinsul prezentului regulament, creează discomfort, îi deranjează pe ceilalți Clienți sau pe reprezentanții Uzina.

 

Ne rezervam dreptul de a ne selecta Clientii.

SC Uzina CrossFit SRLuzina-crossfit-columna-yellow.png

Nr. Reg, Com: J40/1947/2013

contact@uzina.ro

www.uzina.ro